İnternet

Telegram Yeni Özellikler Devreye Girdi!

Telegram, anlık mesajlaşma uygulamaları arasında en çok tercih edilen olmaya devam ediyor. Whatsapp’a rakip olarak hareket eden yapımda güncellemeleriyle dikkatleri kendine çekmeye devam ediyor.

Yeni özellikleriyle birlikte kullanımı daha da güzelleştiren bir durum olmaya devam etti. 2021 yılı içerisinde 1 milyar indirmeyi geçerek üst seviye hal oldu. İlerleyen zamanlarda daha da yüksek olmaya devam edecektir. Yeni özellikleriyle bakılacak olursa video etiketleri, hareketli emoji, navigasyon gibi özellikler getirildi.

Telegram Yeni Güncelleme Özellikleri

Telegram, mesajlaşma sırasında daha eğlenceli anlar yaşatmak adına video etiketleri özelliğini getirdi. Çıkartma olarak kullanılan eklentide normal videoları çıkartma haline getirebiliyorlar. Süreç içerisinde bu durumu yapabilmek Adobe Illustrator programından destek alınarak yapılıyordu. Güncelleme sayesinde rahat bir şekilde yapılabiliyor.

Telegram Yeni Özellikler Devreye Girdi!

Telegram diğer eğlenceli anlardan biride beş adet tepki emojisi eklenmesi oldu. Tepkileri göndermeden önce basılı tutması halinde tüm ekranı kapsayacak şekilde gösterimi sağlanıyor. Yakın rakibi olan Instagram ve Whatsapp’a benzeyen özellikleriyle hareket etmesi de daha da kendine çekmeye başladı.

Navigasyon güncellemesi sayesinde konuşmak istediğiniz kişilerle direk mesajlaşmayı açacak mesaj paneli olarak yer alıyor. Sohbet esnasında kişinin üstüne tıklayarak direk mesaj atabileceğiniz alan getirilerek daha kolay işlev sağlanıyor. Telegram bu güncellemesiyle oldukça rahatlatıcı ve işlevsel olmaya başlaması daha da ilerlemeye başlıyor. İlerleyen zamanlarda ne tür güncellemeler alacak göreceğiz.

Youtube güncellemesiyle birlikte çıkışını gösterecek. Rakiplerine yönelik yaptığı hareketle birlikte daha da kullanabilirliğini artırıyor. Yeni güncellemesinde neler içerecek detaylar haberimizde paylaşıldı.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"