Mobil

Blackberry Patentlerini Satıyor!

Blackberry, uzun süreden beri ciddi düşüşlerinden dolayı sıkıntılar yaşıyordu. Bu durumdan kurtulmak için iş ortaklığı ve çeşitli stratejik hamleler yapsa dahi kurtulamadı. Şirket yeni bir yol haritası çizerek patentlerini satma kararını aldı. Satışa koyduğu patent ise mobil ve mesajlaşma ortamında kendi üstüne aldığı patent olarka yer alıyor.

BlackBerry Satışa Konulan Patent

Blackberry,Catapult IP Innovations patenti 600 milyon dolar karşılığında sattı. Satılan patentlerde yer alan teknoloji mobil cihaz, kablosuz ağ ve mesajlaşma üzerine olduğunu belirtti. Ayrıca QWERTY klavye sistemleri ve BBM Messenger uygulamalarını da içinde yer alıyor. Daha önce Facebook Messenger karşı kullanılan sistem de oldukça büyük detaylara da sahip olarak yer alıyor.

Blackberry Patentlerini Satıyor!

İçerikleri olarak da mesaj dizisi sessize alınması, bildirim sayısal simge rozeti gibi alanlar kapsıyor. Yapılan patent satışına göre Nakit olarak 450 milyon dolarlık kredi sağlanarak verilecek. Kalan 150 milyon dolar ödemesi senet yapılarak taksitle ödenmesi sağlanacak.

Yapılan sonuçlara göre Blackberry bazı durumlardan kurtulmak için ek kaynak olarak kullanılması ne tür etkiler sağlayacak göreceğiz. Blackberry önceki senelerde oldukça ün kazanmıştı. Ancak teknolojik ve işletim sistemi rekabetini kaybederek kendini bitirmişti. İlerleyen zamanlarda ne tür kararlar alınacak merakla beklenen haberler arasında yer alıyor.

Honor 60 SE, Geekbench sisteminde gözüktü. Honor markası kendinden emin şekilde yeni modelini çıkaracak. 2022 yılına iyi giriş yapmak isteyen firmanın nasıl bir sistemi yer alacak. Merak edilen ürünle ilgili olarak bazı bilgiler paylaşıldı. Detaylarına konumuz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"