Mobil

Honor 60 SE, Geekbench Yayınlanması Sağlandı!

Honor, son yıllarda adından sürekli söyletmeye devam ediyor. Huawei alt yapısından ayrılıp kendine yoluna giden firma, yaptığı cihazlarla birlikte ön plana çıktı. Yeni ürünü olan Honor 60 serisi şimdiden ilgi odağı olarak hareket ediyor.

Honor 60 SE, Geekbench Skoru

Honor yeni telefonlarından biri Geekbench skoruna dahil olarak hareket ediyor. Model adı olarak GIA-AN00 olarak yerini aldı. Yapılan değerlere göre bu model Honor 60 SE olarak yer alıyor.

Honor 60 SE Özellikleri

Yapılan araştırmalara göre Honor 60 SE modeli, Mediatek Dimensity 900 işlemcisiyle geliyor. Android 12 işletim sistemiyle gelen modeli en düşük kapasiteli modeli 8 GB RAM olarak çıkmasıyla üst düzey sistem sunmasını sağlayacak.

Honor 60 SE, Geekbench Yayınlanması Sağlandı!

Şarj girişi olarak USB-C olarak kullanılan modelde hızlı şarj olarak 40W olarak gelecek. İlk olarak tanıtımı Çin de gerçekleşecek. Tanıtımı yapılmasıyla birlikte küresel piyasa da tanıtımı gerçekleştirilecek.

Ayrıca ekran özellikleri olarak 10 bit renk derinliğine sahip olarak süper kavisli OLED panel barındıracak. Arka kamera olarak üçlü bir şekilde desteklenmesi bekleniyor. Ekran altında konumlandırılan parmak izi okuyucu yer alacak. Selfie kamerası da ekranın orta noktasına lanse edilerek sunulacak. İlerleyen zamanlarda net bir şekilde görebileceğimiz telefon nasıl bir işleyiş ve fiyatı olacak şimdiden merak edilen kısımlar da yer alıyor.

Vivo Y33 5G Özellikleri belli oldu. Süreç içerisinde merakla beklenen model iddiali bir şekilde girişini sağlıyor. Vivo yeni modeli detaylı bilgileri konumuza giderek öğrenebilirsiniz.

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"