Mobil

Vivo Y33S 5G Özellikleri ve Fiyatı

Orta sınıf akıllı telefon üretimiyle adını daha çok duyuran Vivo, 2022 yılı için hedeflerini sağlayarak hareket ediyor. ABD ambargosundan dolayı alternatif olarak yer alan telefon markası kendini fazlasıyla duyurmaya başladı. Yaptığı yoğun çalışmaları olarak Vivo, x80 serisi, Nex 5 ve Y75 5G gibi ürünleri sunmasıyla daha da ileriye gidecek. Gelen haberlerde Y33s 5G bilgiler gelmeye de başladı.

Vivo Y33s 5G Özellikleri

Vivo Y33 5G akıllı telefon polikarbonat kasaya sahip olacak şekilde geliyor. Telefon ağırlığı olarak 185 gram olacak. Telefon ekranı HD+ çözünürlüğe sahip olup 20:9 en boy oranı da sunuyor. Ekran boyutu olarak 6.51 inç LCD ekrana sahip olacak. Arka kamerası olarak da iki adet alt alta sıralanan şeklinde yer alıyor. Arka kamera çözünürlükleri ise 13 megapiksel ve 2 megapiksel olarak yer alıyor. Ön kamera özellikleri olarak 8 megapiksel olarak yer alıyor.

Vivo Y33S Özellikleri

Cihazın sağında güç düğmesi parmak izi tarayıcı olarak da yer alıyor. Model seçenekleri olarak 4 GB, 6 GB ve 8 GB RAM olarak hareket ediliyor. Depolama hafıza seçenekleri olarak 128 GB’a kadar seçenekler sunulacak.

Batarya boyutu olarak 5000 mAh olarak çıkış yapacak modelin 18W hızlı şarj desteği bulunuyor. MicroSD desteği de bulunduran akıllı telefon tahmini olarak fiyat veriliyor. Çıkış yapacak Vivo Y33s 5G telefon 251 dolar çıkış fiyatına hazırlanıyor. Türkiye fiyatı ilerleyen zamanlarda belli olacak.

Oppo A55 4G modeli tanıtımı sağladı. Telefon hakkında detaylı bilgi ve özellikleri anlatımı sağlanmıştır. Yer alan bilgilerle hareket ederek telefon hakkında özelliklerini öğrenebilirsiniz.

 

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"