Donanım

GEFORCE RTX 4000 Yüksek Güç Tüketimi İle Geliyor!

NVIDIA, yaptığı teknoloji gelişimiyle adeta kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Gelişim yönünde oldukça yüksek performans getiren firma, yerini yeni ekran kartlarıyla almak istiyor. Yeni gelecek modeliyle birlikte yüksek donanıma göre ayarlanmış şekilde geliyor.

Geforce 4000 RTX Özellikleri Neler?

NVIDIA yeni çıkardığı teknolojisiyle ön plana çıkıyor. Ancak bu teknoloji üzerinde yüksek güç tüketimiyle çıkış sağlıyor.  RTX 3090 Tİ ilk olan söylentiler RTX 4000’de gözüktü. RTX 3090 Tİ 600W TDP olacağı söyleniyordu. Ancak 450W olarak çıktı. RTX 4000 serisi kartlarında bu durum onaylanarak 600W olarak çıkışını gerçekleştirecek.

GEFORCE RTX 4000 Yüksek Güç Tüketimi İle Geliyor!

Direk bu şekilde gelmesi de PC donanımları oldukça zorlayacak konumda olacağını gösteriyor. Ayrıca yapılan özellik denemelerine göre RTX 4000 serisinin yüzde 100 performans göstermesi için çalışmalar yapıldığı gösteriyor. Ayrıca kombinasyon yapmak isteyenler için de yüksek güç kaynağı olması gerektiği de yer alıyor. Özellikle Intel i9-13900K ve RTX 4090 Tİ en iyi kombinasyon olarak gösterilmesiyle güç kaynağının en az 1200W olarak yer alması da gerekiyor.

Maliyetli olmasının yanı sıra performansı en üst düzeyine çıkarması da büyük oranda yerini sağlayacak.

Stream Deck ayak pedalı çıkarıyor. Yapılan pedal modeli sayesinde yayıncılar için anlık geçişleri daha kolay bir şekilde sağlanacak. Stream Deck ilgili detaylı bilgilerin paylaşımı sağlandı.

 

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"