Donanım

Stream Deck Ayak Pedalı Çıkarıyor!

Elgato yayıncılar için özel bir aparat çıkıyor. Stream Deck Pedal anlık işlem sağlayan donanım olarak görevini yapacak. Yayınlanan işleviyle programlanabilir olan pedal anlık işlevi yapmayı sağlayacak. Bu sayede farklı alanlarda kullanılması daha rahat bir şekilde gerçekleşecek. Merak edilen özellikleri ve fiyatları konumuzda detaylarını paylaştık.

Stream Deck Pedal Fiyatı Ne Kadar?

Ürün üzerinde iki adet kenarda ve bir adet ortada pedal yer alıyor. Yapılan işlev denemelerinde uygulama başlatma, kamera değişimi, OBS geçişi gibi fonksiyonlar atanabiliyor. Pedallar üzerinde baskı hassasiyetine de sahip olarak çıkarılıyor.

Stream Deck Özellikleri

 

Uygulama kullanarak atama yaptığınız sistem olarak işlevli bir ek makine olarak yerini alıyor. Çevrimiçi veya çevrimdışı çalışabildiğiniz yeni aparat 115 dolar satış etiketi olarak çıkışını gerçekleştiriyor.

Türkiye fiyatı olarak henüz bilinmese de ilerleyen dönemlerde popüler hale gelebilecek bir donanım aygıtı olarak yer alabilir. Örnek olarak kişilerin fare üzerinden hareketi yerine ayaktan işlevli bir şekilde yerine getirebilecek işlemler sağlanabilir. İlerleyen dönemlerde ne tür etkiler yapacağını net bir şekilde görebileceğiz.

Intel kripto para işine giriş yapıyor. Uzun süreden beri uzak duran firma yeni girişimiyle birlikte kripto bölgesine adım atacak. Yeni süreç nasıl bir işleme yapacak. Ayrıca bu durum kripto para sektöründe ciddi gelişimler sağlayacaktır. Konuyla ilgili olarak detaylı bilgileri haberimizden ulaşım sağlayabilirsiniz.

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"