Mobil

OPPO A55 4G Tanıtımı Sağlandı!

Oppo çıkardığı modellerde oldukça piyasada önemli yer edinmeye devam ediyor. Yeni çıkaracağı telefon modeli OPPO A55 4G fiyat performans ürünü olarak çıkıyor. Yaptığı tanıtımla birlikte telefon özellikleri de belli olmuş oldu.

OPPO A55 4G Özellikleri

Oppo A55 4G telefon modeli 6,55 inç 720×100 piksel olarak çıkışını gerçekleştirecek. Yapılan model üzerinde IPS LCD ekrana sahip olacak. Ekranın 60 Hz tazeleme hızı alacak.

Akıllı telefon üzerinde Mediatek Helio G35 işlemcisinden güç alarak hareket ediyor. 12 nm fabrikasyon süreci geçiren yonga seti dört adet 2.3 GHz ARM Cortex-A53 ve dört 1.8 Ghz ARM Cortex-A53 çekirdeklerine ek olarak PowerVR GE8320 grafik kartına sahip olarak çıkışını gösterecek.

Cihazın Ram modeli olarak 4 GB olarak çıkışını gerçekleştirecek. Ayrıca 64 GB depolama hafızası olarak yerini alacak. MicroSD kart desteği bulunduran kart depolama hafızası artırma şansı da bulunuyor.

OPPO A55 4G Tanıtımı Sağlandı!

Ön kamerası 16 megapiksel olan modelin arka kamerası 50 megapiksel olarak yerini alıyor. USB-C şarj girişi olan modeli 18W hızlı şarj destekliyor. Pil kapasitesi olarak da 5.000 mAh destekliyor. İşletim sistemi olarak da Android 11 ColorOS 11.1 arayüzüyle çalışıyor. Parmak izi okuyucusu ise yan tarafta yer alarak yeni modeller gibi hareket ediyor.

Oppo A55 4G renk modelleri olarak siyah ve mavi renk olarak çıkış yaptı. Modelin fiyat etiketi olarak da 260 dolar hareket ediyor. Türkiye çıkış fiyatı belli olmayan ürünün ilerleyen zamanlarda Türkiye özel fiyat da çıkabilir.

Samsung Galaxy Dual Fold S Pen desteğiyle çıkıyor! Yeni modelinde büyük değişim yaşayan telefon modelinde neler sağlanıyor? Detaylı bilgili konumuza giderek öğrenim sağlayabilirsiniz.

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"