Mobil

Samsung Galaxy Dual Fold S Pen Desteğiyle Çıkıyor!

Samsung Galaxy Fold yeni teknoloji yapısıyla çıkıyor.

Samsung katlanabilir telefon teknolojisiyle birlikte Samsung Galaxy Dual Fold çıkarıyor. CES 2022 etkinliğinde gösterilen telefon ilerleyen zamanlarda çıkışını gerçekleştirecek.

Galaxy Dual Fold Tasarımı

Samsung yeni çıkaracağı cihazında Temmuz 2021 tarihinde patent başvurusunu yapmıştı. S Pen destekleyen telefon içerisinde kendine özel sistem bulunduruyor.

Kalem özelliği olarak akıllı telefona takıldığında şarj olma özelliğiyle çıkıyor. Katlanan telefon modeliyle farklı bir şekilde çıkışını gerçekleştirecek.

Samsung Galaxy Dual Fold S Pen çıkış tarihi belirlenmedi. İlerleyen zamanlarda cihazın özellikleri de gelecektir. Katlanabilir olarak yer alması durumuna göre kullanılmasını sağlayacak. Üç ekranlı panel olarak çıkışını yapacak model içerisinde şimdiden beğenilen modeller arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy Dual Fold S Pen Desteğiyle Çıkıyor!

Modelin çıkış tarihi olmasa da 2022 yılı içerisinde çıkışını gerçekleştirebilir. Yapılan çıkışla birlikte kendi farkını koyarak hareket edecek. Cihazın S Pen özelliği olarak kalem cihazın içerisine yerleştirilmesi de farklılığını koruyor. Note serisinde bu durum gerçekleştirmiyordu.

Samsung Note serisinden farklı bir şekilde yer alarak ayrılacağını koruyacaktır. Ayrıca kendine özel uygulamalarda çıkarılması bekleniyor. Katlanabilir olarak yer alması alanına göre kullanılmasını sağlıyor. İlerleyen zamanlara neler değişecek göreceğiz.

Motorola Edge Pro tanıtımı sağlanacak. Süreç içerisinde Motorola yeni modeliyle iddiali bir giriş yapacak. Telefonla ilgili olarak tüm özellikleri konumuzda paylaşımı sağlanmıştır. Yeni modelle birlikte piyasada oldukça ses sağlayacak gözüküyor.

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"